Tekstiilipainatukset

Teemme painatukset t-paitoihin, huppareihin, lippiksiin ja muihin tekstiileihin yksi- tai monivärisinä. Koon, muodon ja aiheen suhteen painatusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Painamme niin yksittäiset tekstiilit kuin isommat erätkin. Tuo oma tekstiilisi tai valitse edustamamme laadukas vaate.

Verkkokaupastamme www.tiimituote.fi löydät meidän suosituimmat tuotteemme. Sen kautta on myös helppo tehdä tilaus. 

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.Cottoverin kuvasto

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä. Vaihtoehtoja profiilipukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear -mallistosta! Printerin kuvasto

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.Clique kuvasto

Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin niin harjoitellessa kuin kilpailessa. Craftin valikoimasta löytyy myös paljon vapaa-ajan vaatteita. Sääolosuhteet on otettu hyvin huomioon, sillä niin kylmään tai lämpimään, tuuliseen ja sateiseen säähän on saatavilla vaatteet. Valikoimasta löytyy paljon profiilipuolelle sopivia tuotteita niin takkeja kuin muitakin vaatteita. Ihmiset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft -tuotemerkin. Craft kuvasto

 

Näistä edellä mainituista merkeistä meiltä löytyy malli- ja sovituskappaleita myymälästä joten poikkea rohkeasti katsomaan ja hypistelemään materiaaleja.

Jos et löydä kuvastoista mieluista niin ota yhteyttä etsimme mielellämme juuri teille sopivan tuotteen.

Meidän kauttamme on saatavissa myös tehdastoimitustuotteita. Näissä tuotteissa pystyy valitsemaan oman maun mukaan kaiken mahdollisen. Esimerkkejä näistä tuotteista on tuubihuivi, lippis, neulottu pipo/huivi, pyyhe ym. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun yritykselle tai joukkueelle juuri teille räätälöity tuote.

Tässä vielä muutama kuvasto mitä voit selailla ja huomata kuinka laaja tuotevalikoimamme onkaan.

Cutter&Buck  on laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi.

D.A.D kehitttää ja suunnittelee toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistaa kunnianhimoisten yritysten profiilia.

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan.

Projob työvaatteet jotka vievät uusiin korkeuksiin jalat tukeasti maassa. ProJob työvaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja käyttä­jäystävällisiä.

Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi.

J.Harvest & Frost vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Paidat ovat laadukkaita, edullisempia ja viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. 

Derby of Sweden laukut  laukkumallistosta löytyy laaja valikoima kasseja, laukkuja ja reppuja.